Commit.fi

Konsultointia ja terveydenhuollon ratkaisuja.

24.10.2017 Etsimme back-end Java-kehittäjää

Kategoria: Uutiset   

Commit; Oy on 1989 perustettu suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää ja myy ratkaisuja sekä julkisen että yksityisen sektorin organisaatioille. Yritys on toteuttanut satoja projekteja, joissa sovellus- tai integraatioalustasta on rakennettu asiakkaan tarpeiden mukainen ratkaisu.
Tutustu tarkemmin yritykseen: www.commit.fi

Etsimme nyt tietojärjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta vastaavaan tiimiimme Java-osaajaa Back-End-kehittäjäksi. Työtehtäväsi sisältö ja roolisi tiimissä määräytyy oman osaamis- ja taitotasosi mukaan.

Voit olla vasta alalle valmistuva tai jo kokemusta kartuttanut kehittäjä, kunhan pystyt siirtämään käsillä olevan ongelman Java- ja/tai C-kielelle. Tunnet jo vähintään perusteet palvelintason kehityksestä ja huolimatta tasostasi haluat oppia lisää. Haluat päästä tekemään luovaa ongelmanratkontaa ja loistat matemaattista päättelykykyä vaativissa tilanteissa.

Teknisen osaamisen ja yksilötaidon lisäksi arvostamme mielipidettäsi ja toivomme, että osallistut myös tiimin sisäiseen kehitykseen antamalla ja vastaanottamalla kehitysideoita. Tiimin sisällä työkielenä toimii suomen kieli, mutta myös englannin kielen osaaminen on suotavaa.

Eduksesi luemme aikaisemman python-kielen tuntemuksen, Infra-puolen osaamisen sekä harrastuneisuuden varsinkin Linux-ympäristöissä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vakituisen työn, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi vastuullisessa roolissa. Pääset osaksi matalahierarkista kehitystiimiä, jossa jokainen jäsen pääsee vaikuttamaan ja kehittymään omien kykyjensä mukaisesti.

Töitä tehdään arkisin toimistotyöaikoina nykyaikaisissa toimitiloissamme Espoon Keilarannassa. Työhön valitulle henkilölle tullaan teettämään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Aleksi Seppälälle 17.11.2017 mennessä. Hakemukset otsikolla ”Back-end Java-kehittäjä”. Sähköpostiosoite muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja saat Aleksilta sähköpostitse tai soittamalla puh. 050 411 0263 arkisin klo 9-16.

<- Takaisin edelliselle sivulle