Commit.fi

Konsultointia ja terveydenhuollon ratkaisuja.

28.01.2019 Group Accountant/Konsernikirjanpitäjä

Kategoria: Uutiset   

Optomed Oy on markkinajohtaja kädessä pidettävien silmänpohjakameroiden markkinoilla. Miljoonat ihmiset menettävät näkönsä tai sokeutuvat vuosittain tarpeettomasti. Optomedin tavoitteena on tehdä silmänpohjan seulonnat mahdolliseksi kaikille. Valmistamme ja myymme ainutlaatuisia lääketieteen kuvantamisen välineitä ja ratkaisuja, jotka tarjoavat silmänpohjan ja silmän pinnan kuvantamisen yhdellä kannettavalla laitteella. Maailmanlaajuisesti tuotteitamme myyvät arvostetut lääketieteellisten laitteiden valmistajat kuten Carl Zeiss Meditec AG ja Bosch.

Olemme omiin tuotteisiin pohjautuva vakaa kasvuyritys ja ponnistelumme on palkittu mm. Euroopan unionin Horisontti 2020 -tutkimusohjelman myöntämällä rahoituksella.

Etsimme taloushallinnon tiimiimme Group Accountant/Konsernikirjanpitäjää

Huippukollegojen lisäksi tarjoamme sinulle kiinnostavan työn kansainvälisessä ja kasvavassa yhtiössä. Työpisteesi voi sijaita joko Oulussa tai Espoossa.

Päävastuualueenasi on konsernin tilinpäätöksen laatiminen FAS-standardien mukaan. Osana taloushallinnon tiimiä sinulla voi lisäksi olla vaihtelevasti myös muita taloushallinnon tehtäviä.

Työnkuvaasi kuuluu

  • vuosi- ja osavuositilinpäätösten laadinta ja niihin liittyvissä prosesseissa avustaminen
  • konsernikirjanpito kuukausittain
  • emo- ja tytäryhtiöiden kuukausittaisen kirjanpidon laatiminen ja avustaminen raportoinnissa
  • vero- ja viranomaisilmoitukset ja yhteistyö heidän kanssaan
  • muut taloushallinnon tehtävät
  • osallistuminen taloushallinnon kehittämiseen.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä. Toivomme, että konsernin tilinpäätöksen laatimiskokemuksen ja Suomen kirjanpitolainsäädännön ohella hallitset monipuolisesti myös verotukseen liittyviä kysymyksiä. Työssä onnistuaksesi on välttämätöntä, että sinulla on hyvät Excel-taidot ja viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. NetSuite-osaaminen on eduksi, samoin sijoittajaraportoinnissa tarvittava kansainvälisiin kirjanpitostandardeihin liittyvä tietotaito. Tarvitset työn luonteen mukaisesti joustavuutta ja paineensietokykyä sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Työtavoiltasi olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja tehokas. Osaat myös priorisoinnin jalon taidon aikataulupaineessa. Ennen kaikkea olet positiivinen ja halukas kehittämään ja kehittymään yhdessä tiimin kanssa!

Työsuhde on vakituinen ja täysipäiväinen. Työviihtyvyyttä tukevat mm. joustavat työajat, kattava työterveyshuolto, virikesetelit ja muut henkilöstöedut.

Lisätiedot recruiting@optomed.com, tai puhelimitse joko Minna Korhonen p. 040-513 5057 (ti 29.1 klo 9-15) tai Susanna Latvala-Andersson p. 040- 581 9774 (pe 25.1. klo 9-11 tai ke 30.1. klo 9-15).

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi otsikolla Group Accountant pikaisesti osoitteeseen recruiting@optomed.com, mutta kuitenkin viimeistään 7.2.2019.

Käy lukemassa lisää meistä ja innovatiivisista tuotteistamme www.optomed.com.

<- Takaisin edelliselle sivulle