Ohjelmistotestaaja

Etsitkö seuraavaa steppiä urallasi ohjelmistotestauksen parissa? Haluatko roolin, jossa pääset jatkuvasti kehittymään laadunvarmistuksen ammattilaisena sekä vaikuttamaan testausprosessien ja -menetelmien jatkokehitykseen?


Haemme nyt OHJELMISTOTESTAAJAA valvontajärjestelmien laadunvarmistamiseen Espoon Keilaniemeen.

Ohjelmistotestaajan rooli on organisaatiossamme täysin uusi, joten pääset myös itse vaikuttamaan tehtävänkuvasi sisältöön tulevaisuudessa. Meillä on matala hierarkia ja teet työtä läheisessä vuorovaikutuksessa oman tiimimme lisäksi asiakkaidemme sekä yhteistyökumppaneidemme testausorganisaatioiden kanssa. Työyhteisömme on hyvin tiivis ja viereltäsi löytyy aina ammattitaitoinen työkaveri, jonka puoleen voit kääntyä.

Etsimme henkilöä, jolla on kyky tehdä teknistä testaussuunnittelua sekä itse testaamista. Testaat Java- ja Python-pohjaisia ohjelmistoja Linux-ympäristöissä. Vastaat testaussuunnittelun lisäksi myös sen dokumentoinnista. Tavoitteenamme on, että pääset tulevaisuudessa suunnittelemaan ja jatkokehittämään testausprosessejamme ja -menetelmiämme.

Millaista työkaveria etsimme?

Meillä pääset osaksi 13 hengen tiimiämme, jossa panostamme yhdessä tekemiseen, hyvään kommunikaatioon ja jokaisen mahdollisuuteen vaikuttaa asioihin. Työskentelemme pääasiassa toimistollamme Espoon Keilaniemessä. Viihdyt meillä, jos arvostat vakaata ja varmaa työpaikkaa sekä omaa vapaa-aikaasi. Meillä 7,5 tuntia työntekoa päivässä riittää.

Toivomme, että sinulla on kokemusta ohjelmistotestaamisesta ja testaussuunnittelusta vähintään kahden vuoden ajalta sekä Linux-käyttöjärjestelmän peruskäytöstä. Pääasiassa työskentelet suomen kielellä, mutta tulet tarvitsemaan työssäsi myös sujuvaa kirjallista englannin kielen taitoa.

Työskentelytapasi on järjestelmällinen ja itseohjautuva. Tehtävässä onnistumisen kannalta on tärkeää, että suunnittelet ensin ­­­­­– teet sitten. Arvostamme kiinnostustasi laadunvarmistuksen kehittämiseen.

Mitä me tarjoamme sinulle?

  • Saat vastuullesi mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden ohjelmistotestauksen parissa
  • Vakituisen työsuhteen vakaassa ja varmassa yrityksessä
  • Mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen laadunvarmistuksen ammattilaisena
  • Joustavan työajan (liukuva työaika)
  • Kulttuuri- liikunta- ja lounassetelit
  • Työterveyshuollon lisäksi tarjoamme kattavan vakuutusturvan (sis. vapaa-aika ja matkat)


Hakeminen meille on helppoa!

Hakeminen meille on helppoa myös mobiilisti. Täytä hakulomake viimeistään 31.3.2023, niin olet mukana hakuprosessissamme. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten haethan tehtävään mahdollisimman pian. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä WeCon Oy:n kanssa. Lisätietoja hakuprosessista ja aikataulusta voit kysyä WeCon Oy:n Esa Riikoselta p. 040 076 2227 tai Laura Willbergiltä p. 050 586 2769. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-11.

https://weconoy.teamtailor.com/jobs/2535119-ohjelmistotestaaja-commit-optomed-software-oy